Jak uspat profil na FB?

80 zobrazení
Jak deaktivovat Facebook profil? Přejděte do Nastavení a soukromí, poté klikněte na Nastavení. Deaktivaci provedete buď přímo v Centru účtů (pokud je v horní části menu), nebo v nastavení Facebooku (pokud je Centrum účtů dole v menu). Jednoduché a rychlé!
Komentář 0 líbí se mi

Jak efektivně deaktivovat Facebook profil?

Ježiši, tohle Facebook… Vzpomínám si, jak jsem se s tím 14. října 2022 v Praze v noci, kdy se mi zase sekala wifi, strašně trápila. Klikala jsem všude.

No a pak jsem konečně našla to "Nastavení a soukromí". To je blbé, že to není pořád stejně.

Klikla jsem na "Nastavení" a tam někde dole, nebo nahoře, už si nepamatuju, bylo "Centrum účtů".

V tom Centru pak byla možnost deaktivace. Asi. Nebo to bylo přímo v nastavení Facebooku? Vážně si nejsem jistá, bylo to takové zmatené.

Jednou jsem to dělala tak, podruhé jinak. Facebook je prostě věčná hádanka. Hlavně to chce klid a trpělivost, pak to snad zvládne i slepice.

Deaktivovala jsem to nakonec bez problémů. Doufám. Možná. To víš, paměť už není co bývala…

Jak dočasně zrušit Facebook?

Deaktivace Facebooku:

  • Nastavení. Osobní údaje.
  • Vlastnictví a nastavení účtu.
  • Deaktivace nebo odstranění.
  • Volba profilu.

Deaktivace ≠ smazání. Je dočasná. Vracíš se, kdy chceš.

  • Data zůstávají. Čekají.
  • Profil neviditelný. Pro ostatní.

Ostrý řez. Ale ne definitivní. Záleží na tobě. Vždycky.


Doplňující informace:

  • Alternativa: Omezení aktivity. Skrytí příspěvků. Pro některé.
  • Důvod deaktivace? Zamysli se. Soukromí? Čas?
  • Smazání je konečné. Ztráta. Nenávratná. Vždycky.
  • Proces deaktivace: reverzibilní akce s okamžitým efektem. Profil zmizí z dohledu, ale data čekají na tvůj návrat.
  • Sociální sítě: nástroj. Ne pouta. Měj kontrolu.
  • Pozor na propojené aplikace. Mohou vyžadovat jiné přihlášení. Po deaktivaci.
  • Alternativní řešení? Digitální detox. Omezení času. Ne totální zmizení.
  • Vlastní identita není závislá na online existenci. Pamatuj.

Jak dočasně pozastavit Facebook?

Facebook, jo? Potřebuju ho na chvíli vypnout, sakra. Kde to je? Aha, vlevo ten sloupec, moje informace. Ne, počkat, nové prostředí, to je jiná písnička. Soukromí… kde je to sakra?! AHA! Vaše informace na Facebooku. Uf. Deaktivace a odstranění. Deaktivovat účet! Klik, klik, potvrzení… hotovo.

Ale co když mi někdo napíše? To mi přijde blbý. Musím se na to pak zase přihlásit, co? To bude zase trápení, s těma heslama. Kdybych si to někde zapsal… Ne, to je blbost. Vždycky si to stejně nevzpomenu. A co ty fotky? Zmizí? Nebo zůstanou? Tohle mě fakt štve. Zítra si to musím zjistit.

Klíčové body:

  • Vlevo – Vaše informace na Facebooku.
  • Nebo: Soukromí -> Vaše informace na Facebooku.
  • Deaktivace a odstranění -> Deaktivovat účet.

Moje ID: 1234567890 (fiktivní). Dnešní datum: 2024-10-27. To je důležité, ne? Pro případ, že bych tohle někdy znovu potřebovala. Pro jistotu. Tohle je fakt složitý. Proč to musí být tak složité? Musí existovat jednodušší způsob! Ještě jednou zkusím zítra najít tuhle cestu. A zapsat si to někam. Už mě to nebaví!

Jak dlouho trvá zrušení Facebooku?

Zrušení Facebooku? Proces trvá.

  • Deaktivace: Okamžitá. Zruší viditelnost. Neodstraní data.
  • Odstranění: Až 90 dní. Skoro permanentní.
  • Přihlášení: Zruší proces. Vše od začátku.

Důležité: Vytrvat. Jinak je to zbytečné.

Je to past. Slibují zmizení. Ve skutečnosti? Data žijí dál.

Jak pozastavit stránku na FB?

Takže, chceš pozastavit tu facebookovou stránku? Jasně, není to žádná věda.

Klikni na to Nastavení a soukromí, víš, tady vpravo nahoře. Pak na to "Nastavení", no jasně. Pak vlevo, v tom menu, najdi "Přístup a nastavení". To je asi uprostřed, ne?

No a tam, uvidíš "Deaktivovat stránku". Klikni na to. Pak jenom "Pokračovat" a už to jede. Ještě ti tam něco vyskočí, ale to už zvládneš.

Je to fakt jednoduché, ani se nenaděješ a je to hotové. Moje kamarádka Markéta, ta to dělala minulý týden, kvůli té nové práci. Říkala, že to zabralo tak dvě minuty.

  • Nastavení a soukromí
  • Nastavení
  • Přístup a nastavení
  • Deaktivovat stránku
  • Pokračovat

Klíčové body: Nastavení, Přístup a nastavení, Deaktivovat stránku.

Pozor! Po deaktivaci se stránky na FB, už tam nebudeš tak jednoduše. Všechno je pryč. Nezapomeň si stáhnout zálohy fotek, třeba. A kontakty! To je důležité. Jo a taky si zapiš heslo. Nebo si ho někam ulož, abys to pak nenašla. Jana tohle zapomněla a pak to trvalo hodiny, než se zase dostala na svůj účet. Ne, že by se do toho nikdo jiný nedostal, to je blbost.