Kde najít blokované lidi?

47 zobrazení
Jak zobrazit blokované osoby: Přejděte do svého profilu, klepněte na Nastavení, poté na Viditelnost a nakonec na Blokování. Zobrazí se seznam blokovaných osob.
Komentář 0 líbí se mi

Jak zobrazit blokované osoby

Pokud jste někoho na sociální síti nebo jiném online platformě zablokovali, můžete si zobrazit seznam blokovaných osob. Zde jsou pokyny, jak zobrazit blokované osoby v různých aplikacích a na webových stránkách:

Facebook

  1. Klikněte na šipku dolů v pravém horním rohu a vyberte "Nastavení a soukromí".
  2. Klikněte na "Nastavení".
  3. Klikněte na "Blokování" v levém sloupci.
  4. V části "Blokovat uživatele" se zobrazí seznam blokovaných osob.

Instagram

  1. Klepněte na svůj profilový obrázek v pravém dolním rohu.
  2. Klepněte na nabídku se třemi tečkami v pravém horním rohu.
  3. Klepněte na "Nastavení".
  4. Klepněte na "Soukromí".
  5. Klepněte na "Blokované účty".
  6. Zobrazí se seznam blokovaných uživatelů.

Twitter

  1. Klikněte na svůj profilový obrázek v pravém horním rohu.
  2. Klikněte na "Nastavení a soukromí".
  3. Klikněte na "Soukromí a bezpečnost".
  4. V části "Blokování" se zobrazí seznam blokovaných účtů.

TikTok

  1. Klepněte na svůj profilový obrázek v pravém dolním rohu.
  2. Klepněte na tři tečky v pravém horním rohu.
  3. Klepněte na "Soukromí".
  4. Klepněte na "Blokovaní".
  5. Zobrazí se seznam blokovaných účtů.

WhatsApp

  1. Otevřete WhatsApp a klepněte na ikonu tří teček v pravém horním rohu.
  2. Klepněte na "Nastavení".
  3. Klepněte na "Účet".
  4. Klepněte na "Soukromí".
  5. Klepněte na "Blokované kontakty".
  6. Zobrazí se seznam blokovaných kontaktů.

Poznámka: Konkrétní kroky se mohou mírně lišit v závislosti na zařízení a verzi aplikace, kterou používáte.